08/06/2021 08/06/2021 Σε μία σεμνή τελετή, με περιορισμένους παρευρισκόμενους και τηρώντας τα μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, στην ομώνυμη πλατεία (Αμισού & Αίνου), εκδήλωση Μνήμης για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αγίου...
08 Ιουνίου, 2021 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 12:02

Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νέα Σμύρνη

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Νέα Σμύρνη

Σε μία σεμνή τελετή, με περιορισμένους παρευρισκόμενους και τηρώντας τα μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο μνημείο Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού, στην ομώνυμη πλατεία (Αμισού & Αίνου), εκδήλωση Μνήμης για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων