10/12/2019 10/12/2019 Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφικτύονες Λαμίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στον αείμνηστο Ιστορικό, Φιλόλογο και Δοκιμιογράφο Σαράντο Ι. Καργάκο παρουσιάζοντας το τελευταίο πνευματικό του έργο «2ος Παγκόσμιος Πόλεμος». Για το έργο θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεώργιος Σαγιάς, κάτοχος ΜΔΕ στην Ορθόδοξη Θεολογία και Νικόλαος...
10 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:05

Εκδήλωση μνήμης για τον Σαράντο Καργάκο στη Λαμία

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για τον Σαράντο Καργάκο στη Λαμία

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφικτύονες Λαμίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στον αείμνηστο Ιστορικό, Φιλόλογο και Δοκιμιογράφο Σαράντο Ι. Καργάκο παρουσιάζοντας το τελευταίο πνευματικό του έργο «2ος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Για το έργο θα μιλήσουν οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γεώργιος Σαγιάς, κάτοχος ΜΔΕ στην Ορθόδοξη Θεολογία και Νικόλαος Ηλιόπουλος, κάτοχος ΜΔΕ στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπ/σης.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ευαγγελία Δημοπούλου, Φιλόλογος – Αρχαιολόγος, Μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικού Οργανισμού Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ευχαριστήριο χαιρετισμό θα απευθύνει ο υιός του συγγραφέα Γιάννης Σ. Καργάκος. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προβληθεί απόσπασμα από ομιλία του αείμνηστου συγγραφέα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιεών το πρωί της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου στις 11:00.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων