30/05/2022 30/05/2022 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λεμεσό το Σάββατο η εκδήλωση παραποδηλασίας την οποία διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδηλασίας. Η εκδήλωση με θέμα «Παραποδηλασία – Πηγή Ζωής» έγινε στην αίθουσα Πλεύσης του πολιτιστικού ομίλου Διάστασης στο παλιό λιμάνι Λεμεσού , αφού όμως προηγήθηκε ποδηλασία με...
30 Μαΐου, 2022 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 8:07

Eκδήλωση Παραποδηλασία – Πηγή Ζωής στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Eκδήλωση Παραποδηλασία – Πηγή Ζωής στη Λεμεσό

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λεμεσό το Σάββατο η εκδήλωση παραποδηλασίας την οποία διοργάνωσε ο ποδηλατικός όμιλος της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδηλασίας.

Η εκδήλωση με θέμα «Παραποδηλασία – Πηγή Ζωής» έγινε στην αίθουσα Πλεύσης του πολιτιστικού ομίλου Διάστασης στο παλιό λιμάνι Λεμεσού , αφού όμως προηγήθηκε ποδηλασία με παραποδηλάτες και αρκετούς φίλους της ποδηλασίας καθώς και των ποδηλατικών ομίλων Ποδηλατοσαϊνια , ΑΕΛ Λεμεσού και άλλων. Την ποδηλασία συνόδευσε η Αστυνομία Κύπρου μέσω του τμήματος ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού.

Στην εκδήλωση έγινε καλωσόρισμα στους παρευρισκομένους και εκφράστηκαν ευχαριστίες από τον υπεύθυνο του ποδηλατικού ομίλου «ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ», κ. Χάρη Γεωργάκη, για την παραχώρηση του χώρου από τον πολιτιστικό όμιλο διάσταση καθώς και για την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας που έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της. Ακολούθησε παρουσίαση του αθλήματος της παραποδηλασίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή παραποδηλασίας κ. Ανδρέα Χατζηπαντελή.

Τις εμπειρίες επίσης μέσα από την δική του δράση, μετέφερε στους παρευρισκομένους ο παραποδηλάτης κ. Γιαννάκης Γαβριήλ ο οποίος μέσα από τη δική του πορεία έδωσε το μήνυμα στα άτομα με αναπηρίες για ενασχόληση σε αυτό το άθλημα το οποίο δεν είναι μόνο μέσω άθλησης και διακίνησης αλλά αποτελεί πραγματικά κίνητρο και πηγή ζωής το οποίο συνδυάζεται με το θάρρος τη θέληση και την επιμονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων