12/02/2020 12/02/2020 Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής Περίπου εκατό μαθητές της Γ’ Γυμνασίου από το 68ο Γυμνάσιο Αθηνών επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής τα παιδιά επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη, τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα αλλά και το σπίτι της Αγίας Φιλοθέης, και θέλησαν να λάβουν την ευχή και την...
12 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2020 - 13:07

“Εκεί όπου γεννιέται ο χαρισματικός άνθρωπος”

Διαδώστε:
“Εκεί όπου γεννιέται ο χαρισματικός άνθρωπος”

Φωτογραφίες: Γιώργος Φερδής

Περίπου εκατό μαθητές της Γ’ Γυμνασίου από το 68ο Γυμνάσιο Αθηνών επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής τα παιδιά επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη, τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα αλλά και το σπίτι της Αγίας Φιλοθέης, και θέλησαν να λάβουν την ευχή και την ευλογία του Μακαριώτατου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών από την πλευρά κάλεσε τους μαθητές να επιδιώκουν τη μόρφωση των γραμμάτων, αλλά και τη μόρφωση που έρχεται από την άνωθεν σοφία, τονίζοντας ότι “εκεί που συναντιόνται αυτά τα δύο γεννιέται ο χαρισματικός άνθρωπος”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων