04/08/2021 04/08/2021 Δύσκολες ώρες και στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Η Πυροσβεστική έδωσε εντολή για εκκένωση κοινοτήτων στην περιοχή Μιράκα και Ηράκλεια, ενώ αυτήν την ώρα εκκενώνεται και ο ίδιος ο οικισμός της Αρχαίας Ολυμπίας. Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους στην περιοχή του Πελοπίου. Ήδη, δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Αυτή την ώρα,...
04 Αυγούστου, 2021 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 18:39

Εκκενώνεται η Αρχαία Ολυμπία

Διαδώστε:
Εκκενώνεται η Αρχαία Ολυμπία

Δύσκολες ώρες και στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς νέες εστίες φωτιάς μαίνονται ανεξέλεγκτες στην ευρύτερη περιοχή. Η Πυροσβεστική έδωσε εντολή για εκκένωση κοινοτήτων στην περιοχή Μιράκα και Ηράκλεια, ενώ αυτήν την ώρα εκκενώνεται και ο ίδιος ο οικισμός της Αρχαίας Ολυμπίας. Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους στην περιοχή του Πελοπίου. Ήδη, δεκάδες σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Αυτή την ώρα, μεταβαίνει στην Αρχαία Ολυμπία η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, λόγω της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί στην ευρύτερη περιοχή. Η υπουργός μεταβαίνει στον αρχαιολογικό χώρο για να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων