08/08/2021 09/08/2021 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση εκκένωσης της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Γαλατάκη στην Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2021. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η κοινή επιχείρηση Αστυνομίας και Λιμενικού αφορούσε επτά μοναχές και μια επισκέπτρια οι οποίες είναι καλά στην υγεία τους. Στην Μονή έσπευσαν περιπολικά από το τοπικό αστυνομικό...
08 Αυγούστου, 2021 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2021 - 4:06

Εκκενώθηκε η Μονή Αγίου Νικολάου Γαλατάκη στην Βόρεια Εύβοια

Διαδώστε:
Εκκενώθηκε η Μονή Αγίου Νικολάου Γαλατάκη στην Βόρεια Εύβοια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση εκκένωσης της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Γαλατάκη στην Βόρεια Εύβοια το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου 2021.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, η κοινή επιχείρηση Αστυνομίας και Λιμενικού αφορούσε επτά μοναχές και μια επισκέπτρια οι οποίες είναι καλά στην υγεία τους. Στην Μονή έσπευσαν περιπολικά από το τοπικό αστυνομικό τμήμα κατόπιν ενημέρωσης από την πλευρά της Μονής για φλόγες και καπνούς που πλησίαζαν απειλητικά. Οι μοναχές και η επισκέπτρια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στην Λίμνη Ευβοίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα και βορειότερα, στις Ροβιές, είχαν εκκενωθεί οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος καθώς και το γυναικείο μοναστήρι της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων