19/08/2021 19/08/2021 Την τελευταία στιγμή σώθηκε το εκκλησάκι της Παναγίας της Πορταϊτισσας από την πύρινη λαίλαπα στον οικισμό Καραούλι στην περιοχή των Βιλίων μετά από επείγουσα ειδοποίηση της Πυροσβεστικής από τον εφημέριο του ναού, σύμφωνα με το ΟPEN TV. Δυστυχώς, το σπίτι του εφημέριου που βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι καταστράφηκε ολοσχερώς. Η πυρκαγιά άφησε πίσω της μόνο στάχτη...
19 Αυγούστου, 2021 - 20:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2021 - 20:34

Εκκλησάκι σώθηκε την τελευταία στιγμή από την φωτιά στα Βίλια

Διαδώστε:
Εκκλησάκι σώθηκε την τελευταία στιγμή από την φωτιά στα Βίλια

Την τελευταία στιγμή σώθηκε το εκκλησάκι της Παναγίας της Πορταϊτισσας από την πύρινη λαίλαπα στον οικισμό Καραούλι στην περιοχή των Βιλίων μετά από επείγουσα ειδοποίηση της Πυροσβεστικής από τον εφημέριο του ναού, σύμφωνα με το ΟPEN TV.

Δυστυχώς, το σπίτι του εφημέριου που βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η πυρκαγιά άφησε πίσω της μόνο στάχτη και τουλάχιστον επτά σπίτια τα οποία κάηκαν ολοσχερώς. Συνολικά ο οικισμός έχει 15 σπίτια. Όλοι οι κάτοικοι έχουν εκκενώσει τον συγκεκριμένο οικισμό και μόνο ορισμένα οχήματα υπάρχουν στην περιοχή και προσπαθούν να σώσουν ότι δεν έχει καταστραφέι ολοσχερώς από τη φωτιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων