13/04/2021 13/04/2021 Έκκληση προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος απηύθυνε ο εκπρόσωπος των αποφοίτων της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Σιδέρης, να μην υλοποιηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το οποίο προβλέπει τη σταδιακή κατάργηση των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών. Ο κ. Σιδέρης αναφέρθηκε στο υπάρχον καθεστώς που επικρατεί στις Ανώτατες Ακαδημίες, την επαγγελματική...
13 Απριλίου, 2021 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 15:44

Έκκληση αποφοίτων προς την Ιεραρχία για το μέλλον των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών

Διαδώστε:
Έκκληση αποφοίτων προς την Ιεραρχία για το μέλλον των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών

Έκκληση προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος απηύθυνε ο εκπρόσωπος των αποφοίτων της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Σιδέρης, να μην υλοποιηθεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων το οποίο προβλέπει τη σταδιακή κατάργηση των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών.

Ο κ. Σιδέρης αναφέρθηκε στο υπάρχον καθεστώς που επικρατεί στις Ανώτατες Ακαδημίες, την επαγγελματική κατάσταση των αποφοίτων που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα, το σχέδιο νόμου το οποίο το χαρακτήρισε τιμωρητικό από τη πλευρά του υπουργείου, ενώ έκανε έκκληση προς την Ιεραρχία να παρέμβει και να στηρίξει τις Ανώτατες Ακαδημίες. Τέλος, ανέφερε πως φοιτητές και απόφοιτοι είναι συσπειρωμένοι και θα πράξουν το καλύτερο δυνατό για τη δικαίωσή τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες: Στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο το σχέδιο νόμου που προβλέπει τη κατάργησή τους – Στις επάλξεις οι φοιτητές

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων