25/10/2021 25/10/2021 Έκκληση για τήρηση των μέτρων κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της 26ης και 28ης Οκτωβρίου απευθύνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας, σημειώνοντας ότι η πόλη επί μακρό χρονικό διάστημα παρουσιάζει μια συνεχώς επιδεινούμενη επιδημιολογική εικόνα με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού. «Αν γυρίσουμε έναν χρόνο πίσω, στον περσινό εορτασμό του τριημέρου...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 15:17

Έκκληση για τήρηση των μέτρων στη γιορτή από τον πρόεδρο του ΙΣΘ

Διαδώστε:
Έκκληση για τήρηση των μέτρων στη γιορτή από τον πρόεδρο του ΙΣΘ

Έκκληση για τήρηση των μέτρων κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της 26ης και 28ης Οκτωβρίου απευθύνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας, σημειώνοντας ότι η πόλη επί μακρό χρονικό διάστημα παρουσιάζει μια συνεχώς επιδεινούμενη επιδημιολογική εικόνα με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Αν γυρίσουμε έναν χρόνο πίσω, στον περσινό εορτασμό του τριημέρου στη Θεσσαλονίκη, θα διαπιστώσουμε πως η εξέλιξη της πανδημίας είχε και τότε καλπάζοντα ρυθμό, με τα αποτελέσματα που όλοι βιώσαμε στην πόλη μας τους μήνες που ακολούθησαν. Η εικόνα φέτος έχει ομοιότητες, έχει όμως και μια σημαντική διαφορά, που αφορά τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών. Η περσινή θλιβερή εξέλιξη πρέπει να αποτελέσει για όλους μας μάθημα ζωής, ώστε κατά τον φετινό εορτασμό να συμπεριφερθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε τηρώντας τα μέτρα που όλοι γνωρίζουμε να μην ευνοήσουμε την μετάδοση του ιού. Η χρήση της μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνωστισμός, επιβάλλεται. Ας μην αφήσουμε τον ιό να γιορτάσει μαζί μας και ιδιαίτερα κατά τις επισκέψεις μας σε φίλους και συγγενείς, ας προστατεύουμε όλους εκείνους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, αλλά και εκείνους που δεν είναι εμβολιασμένοι. Ο περιορισμός της πανδημίας είναι στο χέρι όλων μας και το μοναδικό όπλο που διαθέτουμε είναι ο εμβολιασμός μας», επισημαίνει ο κ. Νίτσας.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων