20/03/2020 20/03/2020 Κλειστεί για τους επισκέπτες και προσκυνητές θα παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου η Ιερά Μονή Σινά. Η Μοναστική Αδελφότητα έλαβε αυτό για ένα προσωρινό προληπτικό μέτρο για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού και το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα στις αρμόδιες αιγυπτιακές Αρχές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Καθολικό της Ιεράς Μονής θα παραμείνει κλειστό για τους...
20 Μαρτίου, 2020 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 10:40

Έκλεισε για τους προσκυνητές η Ιερά Μονή Σινά

Διαδώστε:
Έκλεισε για τους προσκυνητές η Ιερά Μονή Σινά

Κλειστεί για τους επισκέπτες και προσκυνητές θα παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου η Ιερά Μονή Σινά.

Η Μοναστική Αδελφότητα έλαβε αυτό για ένα προσωρινό προληπτικό μέτρο για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού και το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα στις αρμόδιες αιγυπτιακές Αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Καθολικό της Ιεράς Μονής θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ωστόσο, οι μοναχοί θα συνεχίσουν να πραγματοποιούν εντός του ναού όλες τις ιερές ακολουθίες, προσευχόμενοι υπέρ του κόσμου. Ανοιχτός παραμένει ο χώρος όπου βρίσκονται το πηγάδι του Μωυσή και η Αγία Βάτος.

«Ο Θεός να προστατεύει τον λαό της Αιγύπτου. Ο Θεός να προστατεύει τον Πρόεδρο της χώρας, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μονής Σινά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων