26/03/2020 26/03/2020 Κλειστός είναι από χθες και για τουλάχιστον μία εβδομάδα ο Πανάγιος Τάφος , στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά στο Ισραήλ, για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Την είδηση αυτή μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης και το πρακτορείο Reuters ενώ φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου είπε ότι είδε τις αρχές να κλείνουν τον ναό στις...
26 Μαρτίου, 2020 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 10:20

Έκλεισε και ο Πανάγιος Τάφος

Διαδώστε:
Έκλεισε και ο Πανάγιος Τάφος

Κλειστός είναι από χθες και για τουλάχιστον μία εβδομάδα ο Πανάγιος Τάφος , στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται προληπτικά στο Ισραήλ, για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.
Την είδηση αυτή μετέδωσαν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης και το πρακτορείο Reuters ενώ φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου είπε ότι είδε τις αρχές να κλείνουν τον ναό στις 5 χθες το απόγευμα.


Το κλείσιμο αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της ισραηλινής αστυνομίας με τους εκπροσώπους των εκκλησιών.
Λίγες ημέρες πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα, τίποτα στους Αγίους Τόπους δεν θυμίζει προηγούμενα χρόνια, όταν δεκάδες χιλιάδες πιστοί συνέρρεαν να προσκυνήσου. Να υπενθυμίσουμε ότι η Βασιλική της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ παραμένει κλειστή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται συζητήσεις αναφορικά με την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων