31/01/2023 31/01/2023 Ούτε ιερό και όσιο δεν είχαν οι δράστες της κλοπής των καμπανών από τον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι. Ο ιερέας του ναού π. Αλέξανδρος επισημαίνει οι δράστες πήγαν στον ναό την περασμένη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής και πήραν την μεγάλη και την μικρή καμπάνα του ναού, βάρους 80...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2023 - 10:41

Έκλεψαν καμπάνες βάρους 110 κιλών από τον Προφήτη Ηλία στο Μενίδι

Διαδώστε:
Έκλεψαν καμπάνες βάρους 110 κιλών από τον Προφήτη Ηλία στο Μενίδι

Ούτε ιερό και όσιο δεν είχαν οι δράστες της κλοπής των καμπανών από τον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στο Μενίδι.

Ο ιερέας του ναού π. Αλέξανδρος επισημαίνει οι δράστες πήγαν στον ναό την περασμένη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, εν μέσω καταρρακτώδους βροχής και πήραν την μεγάλη και την μικρή καμπάνα του ναού, βάρους 80 και 30 κιλών αντίστοιχα, αφήνοντας πίσω τους την μικρότερη από τις 3 καμπάνες του ναού.

Ο ιερέας επεσήμανε στον ANT1 ότι οι καμπάνες περιέχουν και ασήμι, αλλά για να το αποσπάσουν οι κλέφτες θα πρέπει να τις πάνε σε ειδική εγκατάσταση με υψικάμινο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κλέφτες βάζουν στο στόχαστρο τον ναό του Προφήτη Ηλία. Στο πρόσφατο παρελθόν, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει όλες τις μονάδες air condition από τους εξωτερικούς χώρους του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων