12/05/2022 12/05/2022 Ιερόσυλοι έβαλαν στο μάτι την καμπάνα στο κοιμητήριο του Παλαιοκάστρου. Στο στόχαστρο αγνώστων βρίσκονται και τα… μανουάλια στη Σάμο. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το samow24, άγνωστοι έκλεψαν την καμπάνα από το εκκλησάκι Άγιοι Ταξιάρχες που βρίσκεται στο κοιμητήριο της κοινότητας Παλαιοκάστρου και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για άτομα που ασχολούνται συστηματικά με το παράνομο εμπόριο...
12 Μαΐου, 2022 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2022 - 10:28

Έκλεψαν την καμπάνα από το κοιμητήριο σε χωριό της Σάμου

Διαδώστε:
Έκλεψαν την καμπάνα από το κοιμητήριο σε χωριό της Σάμου

Ιερόσυλοι έβαλαν στο μάτι την καμπάνα στο κοιμητήριο του Παλαιοκάστρου. Στο στόχαστρο αγνώστων βρίσκονται και τα… μανουάλια στη Σάμο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το samow24, άγνωστοι έκλεψαν την καμπάνα από το εκκλησάκι Άγιοι Ταξιάρχες που βρίσκεται στο κοιμητήριο της κοινότητας Παλαιοκάστρου και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για άτομα που ασχολούνται συστηματικά με το παράνομο εμπόριο παλιοσίδερων τα οποία πωλούν για λιώσιμο.

Την είδηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ίδιο μέσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Παλαιοκάστρου, Γιώργος Ξαγοράρης, αναφέροντας παράλληλα ότι έχουν ανοίξει και το εξωκλήσι της Παναγίας. Μάλιστα, ο ίδιος κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής τα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν παρόμοιες κλοπές σε εξωκλήσια και στη Δυτική Σάμο με τους ιερόσυλους κυνηγούς χαλκού να τρυπώνουν σε εκκλησάκια και να κλέβουν μέχρι και τα… μανουάλια!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων