17/12/2020 17/12/2020 Εκοιμήθη ο παπά Γιάννης Μαρκάκης, ο ιερέας που προσέφερε αγάπη και ελεημοσύνη σε εκατοντάδες συμπολίτες μας στην Κρήτη, που είχαν ανάγκη. Ο παπά Γιάννης, για πολλές δεκαετίες προσέφερε αγάπη και ελεημοσύνη με «σιωπηλό» τρόπο σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονταν σε ανάγκη, μέσα από το σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Η εξόδιος ακολουθία του θα...
17 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2020 - 9:13

Εκοιμήθη ο “ιερέας των φτωχών” π. Ιωάννης Μαρκάκης

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο “ιερέας των φτωχών” π. Ιωάννης Μαρκάκης

Εκοιμήθη ο παπά Γιάννης Μαρκάκης, ο ιερέας που προσέφερε αγάπη και ελεημοσύνη σε εκατοντάδες συμπολίτες μας στην Κρήτη, που είχαν ανάγκη.

Ο παπά Γιάννης, για πολλές δεκαετίες προσέφερε αγάπη και ελεημοσύνη με «σιωπηλό» τρόπο σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρίσκονταν σε ανάγκη, μέσα από το σύλλογο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και υπηρέτησε.

Το έργο του μεγάλο, καθώς από το 1968, έχει προσφέρει πάρα πολλά στην κοινωνία του Ηρακλείου και στις ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.
Ο πατήρ Ιωάννης Μαρκάκης, ήταν επίτιμος πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», η δράση του οποίου είναι πολύπλευρη και πολυποίκιλη με στόχο πάντοτε ανθρώπους που έχουν πραγματικές ανάγκες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΛΕΗΜΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων