13/01/2022 13/01/2022 Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές του ο 41χρονος ιερέας Γεώργιος Λαζούρας, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε προχθές, Τρίτη, έχοντας προηγουμένως διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου. Η κατάσταση της υγείας του αείμνηστου πατρός είχε παρουσιάσει δραματική επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες. Ο π. Γεώργιος, που...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 13:30

Εκοιμήθη ο π. Γεώργιος Λαζούρας

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Γεώργιος Λαζούρας

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές του ο 41χρονος ιερέας Γεώργιος Λαζούρας, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε προχθές, Τρίτη, έχοντας προηγουμένως διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου.

Η κατάσταση της υγείας του αείμνηστου πατρός είχε παρουσιάσει δραματική επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες.

Ο π. Γεώργιος, που αφήνει πίσω του δύο παιδιά, καταγόταν από την Αβόρανη και ήταν πολύ αγαπητός στο ποίμνιο.

Είχε χειροτονηθεί ιερέας από τον μακαριστό Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, πριν τέσσερα χρόνια στην Αγία Τριάδα Αγρινίου και υπήρξε εφημέριος στον Άγιο Αθανάσιο Κατούνας, στα Όχθια και τελευταία στο Αγγελόκαστρο, παρουσιάζοντας σημαντικό ποιμαντικό έργο.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30 π.μ.

Ο ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Νέας Αβώρανης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων