15/04/2022 15/04/2022 Πληθώρα μαθητών από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκαν την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), όπου συμμετείχαν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, από τις 9 μέχρι και τις 14 Απριλίου. Η Α΄ Τάξη Λυκείου του Παγκρήτιου Σχολείου Ηρακλείου, με 40 μαθητές, παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», με υπεύθυνο τον Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο και Επιστημονικό...
15 Απριλίου, 2022 - 18:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 18:22

Εκπαιδευτικές δράσεις στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Εκπαιδευτικές δράσεις στην ΟΑΚ

Πληθώρα μαθητών από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκαν την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), όπου συμμετείχαν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, από τις 9 μέχρι και τις 14 Απριλίου.

Η Α΄ Τάξη Λυκείου του Παγκρήτιου Σχολείου Ηρακλείου, με 40 μαθητές, παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», με υπεύθυνο τον Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο και Επιστημονικό Συνεργάτη του Ιδρύματος.

Η Α΄ Τάξη του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, με 25 μαθητές, παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Κατανοώντας τα χρώματα και τα σύμβολα», με υπεύθυνη την Κωνσταντίνα Στεφανάκη, Αγιογράφο.

Η Β΄ Τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών, με 36 μαθητές, συμμετείχε στο Πρόγραμμα «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», ενώ οι Α΄ και Β΄ Τάξεις του Γυμνασίου Πλατανιά, με 13 μαθητές, παρακολούθησαν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – αφιέρωμα στη μνήμη του μεγάλου Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο: «Μίκης Θεοδωράκης: η Βιογραφία του», με υπεύθυνο τον Ιωάννη Μουντογιαννάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων