03/08/2021 03/08/2021 Στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα στη Νάξο βρέθηκε χτες ο Ηλίας Βρεττός για να εκπληρώσει το τάμα του. Ο γνωστός τραγουδιστής με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει πως κατάφερε να εκπληρώσει το τάμα του κάτι που του προκάλεσε “απίστευτα συναισθήματα”. Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του έγραψε: “Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες...
03 Αυγούστου, 2021 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2021 - 8:19

Εκπλήρωσε τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα ο Βρεττός

Διαδώστε:
Εκπλήρωσε τάμα στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα ο Βρεττός

Στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα στη Νάξο βρέθηκε χτες ο Ηλίας Βρεττός για να εκπληρώσει το τάμα του. Ο γνωστός τραγουδιστής με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει πως κατάφερε να εκπληρώσει το τάμα του κάτι που του προκάλεσε “απίστευτα συναισθήματα”.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του έγραψε:

“Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos. Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.

Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξιώσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλιά Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας!”

Την ανάρτηση συνόδεψε με την παρακάτω φωτογραφία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων