04/02/2023 04/02/2023 Στο μέγαρο της παλαιάς βουλής στην Αθήνα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας κ. Δημήτριος Καρκαλάτος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 τό απόγευμα στην Επίσημη Τελετή Εορτασμού της “ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ”, ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ κ. Σταυρούλας Φωτοπούλου...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 11:52

Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας στον εορτασμό της “ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ”

Διαδώστε:
Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας στον εορτασμό της “ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ”

Στο μέγαρο της παλαιάς βουλής στην Αθήνα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας κ. Δημήτριος Καρκαλάτος συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Ιωάννη Παρασκευόπουλο την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 τό απόγευμα στην Επίσημη Τελετή Εορτασμού της “ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ”, ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ κ. Σταυρούλας Φωτοπούλου και τού Προέδρου της ΟΜ.Σ.Ι.Ε κ. Κωνσταντίνου Πολίτη.

Την εκδήλωσε κάλυψε η Pemptousia TV ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από την ΟΜ.Σ.Ι.Ε. ο κ. Γεώργιος Χατζηχρόνογλου, άρχων Υμνωδός της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, για την πολυετή προσφορά του εις την διάσωση και διάδοση της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ope.gr και της δημοσιογράφου Ιωάννας Βουτσή: Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος τίμησε την “ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ”

ν

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων