28/03/2023 28/03/2023 Αγνοείται εδώ και δύο ημέρες ο π. Γεώργιος Παυλίδης, ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Χριστoφόρου Πετροχωρίου Ξάνθης, κάτοικος Μικρού Τυμπάνου. Την εξαφάνιση δήλωσε η οικογένεια του σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου 2023. Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, με το αυτοκίνητό του και στη...
28 Μαρτίου, 2023 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 22:49

Εξαφάνιση ιερέα από το Πετροχώρι Ξάνθης – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Διαδώστε:
Εξαφάνιση ιερέα από το Πετροχώρι Ξάνθης – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Αγνοείται εδώ και δύο ημέρες ο π. Γεώργιος Παυλίδης, ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Χριστoφόρου Πετροχωρίου Ξάνθης, κάτοικος Μικρού Τυμπάνου. Την εξαφάνιση δήλωσε η οικογένεια του σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου 2023.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο ιερέας φαίνεται πως αναχώρησε από το σπίτι του τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.

Το όχημα, ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή περιοχή της Σταυρούπολης Ξάνθης. Βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό του.

Στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός, ενώ η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ιερέα είναι μεγάλη.

«Συνεχίζονται οι έρευνες εντοπισμού τού ιερέα στην ευρύτερη περιοχή τής Σταυρούπολης. Κλιμάκιο του Κυνηγετικού συλλόγου συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού οργώνοντας πιθαμή προς πιθαμή χαράδρες και πλαγιές της περιοχής» σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σταυρούπολης, που επίσης συνδράμει στην προσπάθεια εντοπισμού του ιερέα.

Εθελοντές διασώστες συμμετέχουν στις έρευνες.

Μέσω κοινωνικών δικτύων, ο ΟΦΚΑΘ – Εθελοντές Διασώστες και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Ξάνθης ενημέρωσαν πως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετέχουν στις έρευνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων