27/11/2020 27/11/2020 Εκοιμήθη εν Κυρίω τo ξημέρωμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου τρ.ε. ο πολυαγαπημένος κατά σάρκα αδελφός του Αιδεσιμολογιότατου εφημέριου του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου Διλόφου Βάρης, π. Μάριου Χανόπουλου, μετά από πολυετή μάχη με ανίατη ασθένεια. Ο π. Σταύρος Χανόπουλος του Θωμά και της Μαργαρίτας γεννήθηκε το 1973 στην Καρδίτσα, αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Βόλου,...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 13:48

Εξεδήμησε εις Κύριον ο π. Σταύρος Χανόπουλος

Διαδώστε:
Εξεδήμησε εις Κύριον ο π. Σταύρος Χανόπουλος

Εκοιμήθη εν Κυρίω τo ξημέρωμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου τρ.ε. ο πολυαγαπημένος κατά σάρκα αδελφός του Αιδεσιμολογιότατου εφημέριου του Ιερού Ναού Πέτρου και Παύλου Διλόφου Βάρης, π. Μάριου Χανόπουλου, μετά από πολυετή μάχη με ανίατη ασθένεια.

Ο π. Σταύρος Χανόπουλος του Θωμά και της Μαργαρίτας γεννήθηκε το 1973 στην Καρδίτσα, αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Βόλου, την Α.Ε.Σ.Θ. και την Α.Ε.Α.Θ.. Ήταν ακόμη απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πτυχίο στην Βυζαντινή μουσική.

Εκ του Ιερού Ναού, οι άνθρωποι εύχονται με συντετριμμένη καρδία, ο εν σπηλαίω γεννηθείς και εν φάτνη ανακλιθείς Κύριος, ο Κύριος της Ζωής και του Θανάτου να αναπαύει εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων την πολυφίλητη ψυχή του. Ακόμα, ο Αναστάς Κύριος να δίδει κουράγιο, δύναμη ψυχής τε και σώματος στην πρεσβυτέρα, Ερίτιμον καν Ελένη Καρακίτσου και στην θυγάτηρ αυτού Μαργαρίτα Χανοπούλου.
«Αιώνια αυτού η μνήμη!
Ας έχουμε όλοι την ευχή του και να μεσιτεύει για όλους μας ενώπιον του ουράνιου θυσιαστηρίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων