19/11/2020 19/11/2020 Έξι νοσηλεύτριες από το Νοσοκομείο του Άργους πηγαίνουν εθελοντικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη, όπως επίσης στις ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» και του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα συνδράμουν περισσότερες από 20 ειδικευμένες νοσηλεύτριες από διάφορες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα, δέκα νοσηλεύτριες από το Ηράκλειο φτάνουν σήμερα στην πόλη και αύριο το πρωί...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 18:41

Έξι νοσηλεύτριες απο το Άργος εθελοντικά στην Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Έξι νοσηλεύτριες απο το Άργος εθελοντικά στην Θεσσαλονίκη

Έξι νοσηλεύτριες από το Νοσοκομείο του Άργους πηγαίνουν εθελοντικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκη, όπως επίσης στις ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου» και του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη θα συνδράμουν περισσότερες από 20 ειδικευμένες νοσηλεύτριες από διάφορες πόλεις της χώρας.

Συγκεκριμένα, δέκα νοσηλεύτριες από το Ηράκλειο φτάνουν σήμερα στην πόλη και αύριο το πρωί θα αρχίζουν να εργάζονται σε ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου», όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid-19. Αλλά πέντε άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό του Σισμανόγλειου νοσοκομείου της Κομοτηνής πηγαίνουν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο «Ιπποκράτειο». Οι εθελόντριες νοσοκόμες από το Άργος θα μεταφερθούν στο Αεροδρόμιο με αμάξι που πρόσφερε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος ήταν παρών στο νοσοκομείο την ώρα που θα αναχωρούσαν οι νοσηλεύτριες.

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων