16/06/2023 16/06/2023 Ο Πάπας Φραγκίκος πήρε εξιτήριο σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, από το νοσοκομείο της Ρώμης, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και επέστρεψε στο Βατικανό. Παρά την περιπέτειά του έδειξε το χιούμορ του τονίζοντας ότι είναι «ακόμα ζωντανός», ενώ μίλησε και για το μοιραίο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε αναφορά και...
16 Ιουνίου, 2023 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 13:23

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Πάπας Φραγκίσκος

Διαδώστε:
Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Πάπας Φραγκίσκος

Ο Πάπας Φραγκίκος πήρε εξιτήριο σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, από το νοσοκομείο της Ρώμης, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και επέστρεψε στο Βατικανό. Παρά την περιπέτειά του έδειξε το χιούμορ του τονίζοντας ότι είναι «ακόμα ζωντανός», ενώ μίλησε και για το μοιραίο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε αναφορά και στο ναυάγιο της Πύλου και εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγωδία. Ο Πάπας Φραγκίσκος έμεινε στο νοσοκομείο 9 μέρες και υποβλήθηκε εκεί σε χειρουργείο στο έντερο εξαιτίας εσωτερικής κήλης που κινδύνευε να προκαλέσει απόφραξη.

Η επέμβαση διάρκειας τριών ωρών έγινε στις 7 Ιουνίου ενώ αυτή ήταν η τρίτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ο Πάπας Φραγκίσκος έδειχνε μεν καταβεβλημένος μετά το εξιτήριο, αλλά από την άλλη έδειχνε ευδιάθετος και χαμογελαστός. Μάλιστα είπε με χιουμοριστική διάθεση στους δημοσιογράφους: «Είμαι ακόμα ζωντανός».

Κάπου εκεί έκανε αναφορά και στο ναυάγιο της Πύλου και εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων