14/12/2021 14/12/2021 Οι ιερείς της επαρχίας Ποντόλσκ επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Παίδων της περιφέρειας της Μόσχας Λιούμπερτσι, όπου νοσηλεύονται τα 4 παιδιά, που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας ενός 18χρονου αποφοίτου στο ορθόδοξο γυμνάσιο του Σερπούχοφ. «Συνολικά, τέσσερα παιδιά είναι τραυματίες στο νοσοκομείο, τρία εκ των οποίων αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα. Ένας έφηβος θα συνεχίσει τη θεραπεία...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 21:45

Εξιτήριο για τα 3 από τα 4 παιδιά της έκρηξης στο Σερπούχοφ

Διαδώστε:
Εξιτήριο για τα 3 από τα 4 παιδιά της έκρηξης στο Σερπούχοφ

Οι ιερείς της επαρχίας Ποντόλσκ επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Παίδων της περιφέρειας της Μόσχας Λιούμπερτσι, όπου νοσηλεύονται τα 4 παιδιά, που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση αυτοκτονίας ενός 18χρονου αποφοίτου στο ορθόδοξο γυμνάσιο του Σερπούχοφ.

«Συνολικά, τέσσερα παιδιά είναι τραυματίες στο νοσοκομείο, τρία εκ των οποίων αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα. Ένας έφηβος θα συνεχίσει τη θεραπεία μέχρι το τέλος της εβδομάδας», αναφέρει ο ιστότοπος της επισκοπικής επαρχίας του Ποντόλσκ, που περιλαμβάνει την Κοσμητεία Σερπούχοφ.

Τα θύματα στο νοσοκομείο Παίδων επισκέφθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Τμήματος Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Κατήχησης της Επαρχίας Ποντόλσκ, π. Ίγκορ και ο υπεύθυνος για τη συνεργασία με ιατρικά ιδρύματα π. Ιωάννης. «Οι εκπρόσωποι του κλήρου συνομίλησαν με τα παιδιά και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση», όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων