14/07/2021 14/07/2021 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προέβησαν ύστερα από μεθοδική έρευνα στην εξιχνίαση κλοπής τσάντας που έγινε το πρωί της 7ης Ιουλίου 2021, ανήμερα της εορτής της Αγίας Κυριακής, μέσα από Ιερό Ναό στην Άρτα. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση,...
14 Ιουλίου, 2021 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2021 - 23:55

Εξιχνίαση κλοπής τσάντας μέσα από Ιερό Ναό στην Άρτα

Διαδώστε:
Εξιχνίαση κλοπής τσάντας μέσα από Ιερό Ναό στην Άρτα

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προέβησαν ύστερα από μεθοδική έρευνα στην εξιχνίαση κλοπής τσάντας που έγινε το πρωί της 7ης Ιουλίου 2021, ανήμερα της εορτής της Αγίας Κυριακής, μέσα από Ιερό Ναό στην Άρτα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε τσάντα πιστής που είχε εναποθέσει εκείνη προσωρινά πάνω σε στασίδι του ναού και η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και τραπεζική κάρτα.

Ακολούθως, με την κλεμμένη τραπεζική κάρτα πραγματοποίησε ανάληψη χρηματικού ποσού και ανέπαφη συναλλαγή σε κατάστημα, συνολικού ύψους 324 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων