25/05/2023 25/05/2023 Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Κοζάνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης, για τις οποίες ταυτοτοποιήθηκαν τα στοιχεία 46χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 46χρονος, κατά το δίμηνο...
25 Μαΐου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 18:16

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης

Διαδώστε:
Εξιχνιάσθηκαν κλοπές από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Κοζάνης, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από Ιερό Ναό σε περιοχή της Κοζάνης, για τις οποίες ταυτοτοποιήθηκαν τα στοιχεία 46χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχή αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 46χρονος, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, εισήλθε τέσσερις (4) φορές εντός Ιερού Ναού, σε περιοχή της Κοζάνης και αφαίρεσε από το κυτίο ρίψης νομισμάτων (παγκάρι) αυτού, χρηματικό ποσό άνω των εκατό (100) ευρώ.

Προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων