15/04/2020 15/04/2020 Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση φθοράς σε Ιερό Ναό, η οποία διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στη Λαμία. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα ο ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες της 20-02-2020, εισήλθε, από...
15 Απριλίου, 2020 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 22:55

Εξιχνιάσθηκε φθορά σε Ιερό Ναό της Λαμίας

Διαδώστε:
Εξιχνιάσθηκε φθορά σε Ιερό Ναό της Λαμίας

Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση φθοράς σε Ιερό Ναό, η οποία διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στη Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες της 20-02-2020, εισήλθε, από ανασφάλιστη πόρτα, στον Ιερό Ναό και προκάλεσε φθορές στο εσωτερικό αυτού (θραύση υαλοπίνακα βιτρίνας).

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων