30/11/2022 30/11/2022 Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από δύο μήνες σε Ιερό Ναό στην περιοχή των Θυμιανών στη Χίο. Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα (ημεδαπή και αλλοδαπός) για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής (κατά συναυτουργία). Ειδικότερα,...
30 Νοεμβρίου, 2022 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2022 - 16:11

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Εκκλησία στα Θυμιανά Χίου

Διαδώστε:
Εξιχνιάστηκε κλοπή από Εκκλησία στα Θυμιανά Χίου

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε πριν από δύο μήνες σε Ιερό Ναό στην περιοχή των Θυμιανών στη Χίο.

Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα (ημεδαπή και αλλοδαπός) για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής (κατά συναυτουργία).

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο αλλοδαπός με τη συνδρομή της ημεδαπής, μπήκε σε χώρο του Ιερού Ναού παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε από μεταλλικό κουτί, 12 χρυσές λίρες Αγγλίας, χρυσά κοσμήματα διαφόρων τύπων, 240 δολάρια Καναδά και 100 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων