02/09/2019 02/09/2019 Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από γραφεία εκκλησίας, που διαπράχθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στα Ιωάννινα. Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της κλοπής. Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί και μετά...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:21

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε ναό των Ιωαννίνων

Διαδώστε:
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε ναό των Ιωαννίνων

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από γραφεία εκκλησίας, που διαπράχθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στα Ιωάννινα.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα της κλοπής.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος, εισήλθε στα γραφεία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πηγή: maxitisartas.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων