30/04/2023 30/04/2023 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Νεαπόλεως μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, όπου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βρυούλων κ. Παντελεήμων, εκπροσώπου της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία του αείμνηστου Γεωργίου Κυρμελή άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής Χάλκης, Πρωτοψάλτου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, γραμματέως και...
30 Απριλίου, 2023 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2023 - 18:31

Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Γεωργίου Κυρμελή άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Γεωργίου Κυρμελή άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Νεαπόλεως μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, όπου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βρυούλων κ. Παντελεήμων, εκπροσώπου της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία του αείμνηστου Γεωργίου Κυρμελή άρχοντος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής Χάλκης, Πρωτοψάλτου της Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, γραμματέως και στενού συνεργάτου του μακαριστού Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κυρού Διονυσίου από την πρώτη ημέρα που εγκαταστάθηκε στη νεοιδρυθείσα Μητρόπολη το 1974.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας βρισκόταν για εκκλησιαστική αποστολή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Για το έργο και το πρόσωπο του μεταστάντος ομίλησε ο Σεβ. κ.Βρυούλων και μετέφερε τις ευχές, τις ευλογίες και τα συλλυπητήρια του Οικουμενικού μας Πατριάρχου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων