22/12/2020 22/12/2020 Έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα που θα ισχύσουν στη χώρα μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  θα πραγματοποιήσει στις 18:00 το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν επίσης ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, καθώς και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:29

Έκτακτη ενημέρωση Ν. Χαρδαλιά στις 18.00

Διαδώστε:
Έκτακτη ενημέρωση Ν. Χαρδαλιά στις 18.00

Έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα που θα ισχύσουν στη χώρα μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων  θα πραγματοποιήσει στις 18:00 το απόγευμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν επίσης ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, καθώς και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το επίπεδο επιφυλακής στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι ιδιαιτέρως αυξημένο και ήδη οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού επεξεργάζονται ένα Plan B σε περίπτωση που οι πολίτες δεν δείξουν – παρά τις συνεχείς εκκλήσεις – απόλυτη πειθαρχία στα μέτρα ενόψει των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων