16/05/2021 16/05/2021 Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, αποφάσισε να συγκαλέσει την Τρίτη 18 Μάϊου, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ. Συγκεκριμένα, με μήνυμά του στο twitter, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας αναφέρει: «Λόγω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης...
16 Μαΐου, 2021 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 16:30

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ της ΕΕ για Ισραήλ-Παλαιστίνη

Διαδώστε:
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των ΥΠΕΞ της ΕΕ για Ισραήλ-Παλαιστίνη

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, αποφάσισε να συγκαλέσει την Τρίτη 18 Μάϊου, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ.

Συγκεκριμένα, με μήνυμά του στο twitter, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας αναφέρει: «Λόγω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και του απαράδεκτου αριθμού αμάχων, συγκαλώ έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ. Θα συντονίσουμε και θα συζητήσουμε πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει καλύτερα στον τερματισμό της τρέχουσας βίας».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων