11/07/2020 11/07/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα, όπου περιοδεύει. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη συμπαράσταση και την υποστήριξή του στον Παναγιώτατο. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν αρχίσει τις κινητοποιήσεις σε διεθνές επίπεδο έπειτα απ’ την απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου της Επικρατείας και την...
11 Ιουλίου, 2020 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2020 - 13:28

EKTAKTO- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Παναγιώτατο

Διαδώστε:
EKTAKTO- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Παναγιώτατο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Κέρκυρα, όπου περιοδεύει. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη συμπαράσταση και την υποστήριξή του στον Παναγιώτατο.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν αρχίσει τις κινητοποιήσεις σε διεθνές επίπεδο έπειτα απ’ την απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου της Επικρατείας και την υπογραφή του σχετικού προεδρικού διατάγματος για την Αγιά Σοφιά.

Όπως έκαναν γνωστό κυβερνητικές πηγές, άρχισε γύρος τηλεφωνικών επικοινωνιών για την απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή της και την υπογραφή του σχετικού προεδρικού διατάγματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων