01/08/2021 01/08/2021 Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με το tempo24.news, μετά από πυρετό που παρουσίασε, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του. Διενεργούνται οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι προκειμένου να γίνει η τελική διάγνωση. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε ο Μητροπολίτης να ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. ΠΗΓΗ: IN.GR / TEMPO24NEWS
01 Αυγούστου, 2021 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 22:36

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών

Διαδώστε:
Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με το tempo24.news, μετά από πυρετό που παρουσίασε, κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του. Διενεργούνται οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι προκειμένου να γίνει η τελική διάγνωση. Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ώστε ο Μητροπολίτης να ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

ΠΗΓΗ: IN.GR / TEMPO24NEWS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων