21/08/2020 21/08/2020 Τον Ιωάννης Καποδίστρι, έναν από τους βασικούς ιστορικούς συνδέσμους Ελλάδας και Ρωσίας, τίμησαν στην Αγία Πετρούπολη. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες η βιβλιοθήκη Μαγιακόφσκι στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας του βορρά θα φιλοξενεί έκθεση για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας. Πληροφορίες άγνωστες για πολλούς Ρώσους, σπάνιες φωτογραφίες και υλικό από τη ζωή του κορυφαίου διπλωμάτη...
21 Αυγούστου, 2020 - 10:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2020 - 10:11

Έκθεση αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
Έκθεση αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια στην Αγία Πετρούπολη

Τον Ιωάννης Καποδίστρι, έναν από τους βασικούς ιστορικούς συνδέσμους Ελλάδας και Ρωσίας, τίμησαν στην Αγία Πετρούπολη.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες η βιβλιοθήκη Μαγιακόφσκι στο κέντρο της ρωσικής πρωτεύουσας του βορρά θα φιλοξενεί έκθεση για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας.

Πληροφορίες άγνωστες για πολλούς Ρώσους, σπάνιες φωτογραφίες και υλικό από τη ζωή του κορυφαίου διπλωμάτη παρουσιάζει η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης μέσω της έκθεσης.

Στα εγκαίνια ήταν παρόντες οι φορείς της τοπικής κυβέρνησης της Αγίας Πετρούπολης, το Γενικό προξενείο της Ελλάδας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων και αρκετοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Με πληροφορίες από το sputniknews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων