26/09/2020 26/09/2020 Έκθεση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, όπως έκανε γνωστό πριν λίγα λεπτά η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη, επισκεπτόμενη τον Μητροπολίτη Μαρωνείας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. «Θα κάνω μία πρόταση στην Επιτροπή μας να κάνουμε μία μεγάλη έκθεση...
26 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2020 - 13:13

Έκθεση για τα 100 χρόνια Θράκης θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή

Διαδώστε:
Έκθεση για τα 100 χρόνια Θράκης θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή

Έκθεση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, όπως έκανε γνωστό πριν λίγα λεπτά η πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης Ντόρα Μπακογιάννη, επισκεπτόμενη τον Μητροπολίτη Μαρωνείας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

«Θα κάνω μία πρόταση στην Επιτροπή μας να κάνουμε μία μεγάλη έκθεση της Θράκης στο περιστύλιο της Βουλής. Είναι ένας χώρος που επισκέπτονται πάρα πολλοί άνθρωποι», είπε, ενώ γνωστοποίησε πως για την έκθεση θα συνδράμει το Εθνολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης και η Περιφέρεια ΑΜΘ. Η έκθεση θα έχει ως στόχο «να θυμίσει στον κόσμο τα 100 χρόνια (ελευθερίας)»

Από θέσης του ο Μητροπολίτης ανέδειξε την αρμονική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στη Θράκη και ζήτησε από την κα Μπακογιάννη να είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής για όλο τον κόσμο, και μέσω των εργασιών της Διακομματικής.

πηγή: xronos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων