23/06/2021 23/06/2021 Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο. Η επίθεση φαίνεται να έχει λάβει χώρα απο ιερέα ή υποστηρικτή του, ο οποίος δικάζονταν για υπόθεσή του.  Τραυματίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ope.gr, είναι οι Μητροπολίτες Γλυφάδας, Ζακύνθου, Κηφισίας, Άρτης, Κασσανδρείας και Δριυνουπόλεως. Τρεις απο τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες...
23 Ιουνίου, 2021 - 20:46

Εκτός από τους Mητροπολίτες τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Διαδώστε:
Εκτός από τους Mητροπολίτες τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο. Η επίθεση φαίνεται να έχει λάβει χώρα απο ιερέα ή υποστηρικτή του, ο οποίος δικάζονταν για υπόθεσή του.  Τραυματίες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ope.gr, είναι οι Μητροπολίτες Γλυφάδας, Ζακύνθου, Κηφισίας, Άρτης, Κασσανδρείας και Δριυνουπόλεως.

Τρεις απο τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες που είναι πιο σοβαρά, τους μετέφεραν στη Μονάδα εγκαυμάτων του ΚΑΤ, ενώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο μεταβαίνει τώρα και ο Υπουργός Κικίλιας.

Εκτός από τους Mητροπολίτες τραυματίστηκε επίσης κι ένας αστυνομικός, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τραυματισμός και δύο ακόμα ατόμων. O αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων