14/01/2020 14/01/2020 Το μπαράζ των απεχθών ενεργειών που προσβάλλουν τους χώρους λατρείας των Ελλήνων, δεν έχει τελειωμό. Ώρες από την τελευταία σύληση που διέπραξαν ιερόσυλοι στην εικόνα της Παναγίας στο παρεκκλήσι της Καμάρας Θεσσαλονίκης, σειρά είχε τώρα η Παναγία η Αρχοντική μέσα στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα εγγύς του κάστρου της πόλης. Εμβρόνητοι κάποιοι προκηνυτές που...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 20:51

Εκτρωματικό γκράφιτι στο πλακόστρωτο της Παναγίας Αρχοντικής

Διαδώστε:
Εκτρωματικό γκράφιτι στο πλακόστρωτο της Παναγίας Αρχοντικής

Το μπαράζ των απεχθών ενεργειών που προσβάλλουν τους χώρους λατρείας των Ελλήνων, δεν έχει τελειωμό. Ώρες από την τελευταία σύληση που διέπραξαν ιερόσυλοι στην εικόνα της Παναγίας στο παρεκκλήσι της Καμάρας Θεσσαλονίκης, σειρά είχε τώρα η Παναγία η Αρχοντική μέσα στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα εγγύς του κάστρου της πόλης.

Εμβρόνητοι κάποιοι προκηνυτές που επισκέφτηκαν το γραφικό εκκλησάκι, αντίκρισαν στο πλακόστρωτο ένα γκράφιτι που απεικόνιζε μια μορφή εκτρωματική και προσβλητική για τον χώρο. Μία δαιμονική οπτική εκδοχή.

Η κραυγή αγωνίας και διαμαρτυρίας των πιστών απανταχού της Ελλάδας, πρέπει επιτέλους να εισακουστεί και να πραγματοποιηθούν οι συλλήψεις των ιερόσυλων.

 

Φωτό: lamiareport

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων