15/10/2020 15/10/2020 Ματαιώνεται ο διαγωνισμός που είχε προκηρυχθεί με την υπ’ αριθ. 6000/2/6242 –ια’ από 12-10-2020 Προκήρυξη για την πρόσληψη Κληρικού στην Ελληνική Αστυνομία. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι λόγοι της ματαίωσης του διαγωνισμού “έγκεινται αφενός στην εσφαλμένη διαφοροποίηση της μοριοδότησης των κατόχων πτυχίων Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, που είναι ισότιμες με Α.Ε.Ι. με λιγότερα μόρια...
15 Οκτωβρίου, 2020 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2020 - 11:44

ΕΛΑΣ: Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη κληρικού

Διαδώστε:
ΕΛΑΣ: Ματαιώθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη κληρικού

Ματαιώνεται ο διαγωνισμός που είχε προκηρυχθεί με την υπ’ αριθ. 6000/2/6242 –ια’ από 12-10-2020 Προκήρυξη για την πρόσληψη Κληρικού στην Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι λόγοι της ματαίωσης του διαγωνισμού “έγκεινται αφενός στην εσφαλμένη διαφοροποίηση της μοριοδότησης των κατόχων πτυχίων Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, που είναι ισότιμες με Α.Ε.Ι. με λιγότερα μόρια σε σχέση με τους κατόχους πτυχίων λοιπών Α.Ε.Ι. και αφετέρου στην ανάγκη επανεξέτασης του πλαισίου των απαιτούμενων προσόντων, αφού με την πρόβλεψη ως απαραίτητου προσόντος την κατοχή μόνο πτυχίων Θεολογικής Σχολής Α.Ε.Ι., με αποκλεισμό των κατόχων πτυχίων Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών ή άλλων πτυχίων Α.Ε.Ι., περιορίζεται σημαντικά ο αριθμός των υποψηφίων, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει διατάραξη στην εύρυθμη διεξαγωγή του διαγωνισμού”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων