15/03/2020 15/03/2020 Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, σύμφωνα με διάταγμα του δημάρχου της πόλης της Μόσχας, οι μαθητές θα έχουν δικαίωμα να μην παρουσιάζονται στο σχολείο αν το αποφασίσουν οι γονείς τους. Ο δήμαρχος, κ. Σεργέι Σομπίανιν, προχώρησε σε αυτό το διάταγμα για την προφύλαξη των μαθητών από τον κορωνοϊό.  Το έκτακτης ανάγκης καθεστώς θα ισχύει μέχρι...
15 Μαρτίου, 2020 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2020 - 16:15

Ελεύθερη παρακολούθηση μαθημάτων στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ελεύθερη παρακολούθηση μαθημάτων στη Μόσχα

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, σύμφωνα με διάταγμα του δημάρχου της πόλης της Μόσχας, οι μαθητές θα έχουν δικαίωμα να μην παρουσιάζονται στο σχολείο αν το αποφασίσουν οι γονείς τους. Ο δήμαρχος, κ. Σεργέι Σομπίανιν, προχώρησε σε αυτό το διάταγμα για την προφύλαξη των μαθητών από τον κορωνοϊό. 

Το έκτακτης ανάγκης καθεστώς θα ισχύει μέχρι νεωτέρας ενώ τα μαθήματα θα συνεχίζονται κανονικά για όποιους γονείς επιθυμούν να στέλνουν τα παιδιά τους.

Επιπλέον σε υποχρεωτικό περιορισμό θα παραμένουν όσοι φτάνουν στη Μόσχα από χώρες με επικίνδυνη επιδημιολογική κατάσταση καθώς και οι συγγενείς τους για 14 ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων