22/03/2021 22/03/2021 Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.  Γι’ αυτόν τον λόγο, ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, είχε καλεσμένους και από την Εκκλησία αλλά και από την Πατρίδα. “ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: Ένας...
22 Μαρτίου, 2021 - 22:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 22:40

“ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: Ένας ανεκτίμητος θησαυρός”

Διαδώστε:
“ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: Ένας ανεκτίμητος θησαυρός”

Οι πρόγονοι μας πολέμησαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.  Γι’ αυτόν τον λόγο, ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, είχε καλεσμένους και από την Εκκλησία αλλά και από την Πατρίδα.

“ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: Ένας ανεκτίμητος θησαυρός”. Αυτό ήταν το θέμα της τελευταίας εκδήλωσης από τις 11 εκδηλώσεις του αφιερώματος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία. Προσκαλεσμένοι ομιλητές ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ιδανικά με τα οποία “εμφορούνταν” οι πρόγονοι μας, στην αγάπη για την Πατρίδα και στον πολύτιμο θησαυρό της Ορθοδοξίας. Ιδανικά και Αξίες που θα πρέπει να διέπουν και εμάς τους απογόνους των ενδόξων προπατόρων μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων