26/05/2020 26/05/2020 Η ανάπτυξη κοινών τουριστικών προγραμμάτων με αιχμή τον θαλάσσιο και τον προσκυνηματικό τουρισμό, εξετάζεται μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες Δευτέρα 25 Μαίου, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με τον Αιγύπτιο ομόλογό του  Dr Khaled Al-Annani εξετάστηκαν οι τρόπου επανεκκίνησης του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και τα περιθώρια...
26 Μαΐου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 9:08

Ελλάδα και Αίγυπτος προωθούν τον προσκυνηματικό τουρισμό

Διαδώστε:
Ελλάδα και Αίγυπτος προωθούν τον προσκυνηματικό τουρισμό

Η ανάπτυξη κοινών τουριστικών προγραμμάτων με αιχμή τον θαλάσσιο και τον προσκυνηματικό τουρισμό, εξετάζεται μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες Δευτέρα 25 Μαίου, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με τον Αιγύπτιο ομόλογό του  Dr Khaled Al-Annani εξετάστηκαν οι τρόπου επανεκκίνησης του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και τα περιθώρια συνεργασίας για κοινές δράσεις.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην προετοιμασία για την επανέναρξης των πτήσεων μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου και στα μέτρα ασφαλείας και τους υγειονομικούς κανόνες που θα ισχύσουν.

Σημειώνεται ότι Dr Khaled Al-Annani και Χάρης Θεοχάρης είχαν συναντηθεί τον Φεβρουάριο του 2020, στο πλαίσιο της προώθησης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων