11/06/2020 11/06/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια είχε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη συνομιλία των δυο αξιωματούχων, υπήρξε συντονισμός για τα επόμενα βήματα σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο προς αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στην ευρύτερη περιοχή, ενόψει και της συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών...
11 Ιουνίου, 2020 - 10:42

Ελλάδα και Κύπρος ενωμένες απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις

Διαδώστε:
Ελλάδα και Κύπρος ενωμένες απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Δένδια είχε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τη συνομιλία των δυο αξιωματούχων, υπήρξε συντονισμός για τα επόμενα βήματα σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο προς αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας στην ευρύτερη περιοχή, ενόψει και της συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 15 Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων