11/12/2020 11/12/2020 “Ενώ σε όλη την Ευρώπη οι εκκλησίες παραμένουν ανοικτές, η ΝΔ απαγορεύει ακόμα και την τέλεση Αγιασμού των Υδάτων, που δεν είχε ανασταλεί ποτέ στην ιστορία. Ούτε στην πανούκλα, ούτε επί τουρκοκρατίας, ούτε επί ναζιστικής κατοχής” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας την απαγόρευση αγιασμού των υδάτων σε ανοικτό δημόσιο χώρο, που ανακοίνωσε...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:33

Ελπίζουμε τα Φώτα να “φωτίσουν” τους κυβερνώντες

Διαδώστε:
Ελπίζουμε τα Φώτα να “φωτίσουν” τους κυβερνώντες

“Ενώ σε όλη την Ευρώπη οι εκκλησίες παραμένουν ανοικτές, η ΝΔ απαγορεύει ακόμα και την τέλεση Αγιασμού των Υδάτων, που δεν είχε ανασταλεί ποτέ στην ιστορία. Ούτε στην πανούκλα, ούτε επί τουρκοκρατίας, ούτε επί ναζιστικής κατοχής” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας την απαγόρευση αγιασμού των υδάτων σε ανοικτό δημόσιο χώρο, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και προσθέτει: “Ελπίζουμε τα Φώτα να «φωτίσουν» τους κυβερνώντες ώστε να αντιληφθούν τα κολοσσιαία λάθη τους”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων