25/03/2021 25/03/2021 “Η δική σας ελευθερία είναι η δική μας” με αυτή την πρόταση στα ελληνικά ο Εμανουέλ Μακρόν έκλεισε το μήνυμά του για την συμπλήρωση των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία. Ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε λάτρης της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού και έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική...
25 Μαρτίου, 2021 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 18:46

Εμ. Μακρόν: Το μήνυμα στα ελληνικά

Διαδώστε:
Εμ. Μακρόν: Το μήνυμα στα ελληνικά

“Η δική σας ελευθερία είναι η δική μας” με αυτή την πρόταση στα ελληνικά ο Εμανουέλ Μακρόν έκλεισε το μήνυμά του για την συμπλήρωση των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε λάτρης της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πολιτισμού και έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

«Λυπάμαι που δε θα είμαι εκεί με τη σύζυγό μου για αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις. Δυστυχώς το υγειονομικό πλαίσιο με αναγκάζει να παραμείνω στο Παρίσι» επανέλαβε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

«Θέλω καταρχήν να απευθύνω ένα μήνυμα πραγματικής φιλίας και σεβασμού για όλο τον ελληνικό λαό, τη χώρα, το έθνος και φυσικά για τις αρχές, την Πρόεδρο, τον Πρωθυπουργό» συνέχισε ο Γάλλος πρόεδρος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων