29/12/2019 29/12/2019 Το κέντρο Οικουμενικών , Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου», πραγματοποίησε εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κένυας κ. Μακαρίου. Ο Σεβασμιώτατος στην εκδήλωση πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Εμπειρίες από την Ορθόδοξη ιεραποστολή στην Αφρική και τον οικουμενικό διάλογο στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών». Την εκδήλωση...
29 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2019 - 20:18

Εμπειρίες από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική

Διαδώστε:
Εμπειρίες από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική

Το κέντρο Οικουμενικών , Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών «Μητροπολίτης Παντελεήμων Παπαγεωργίου», πραγματοποίησε εκδήλωση στο αμφιθέατρο της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κένυας κ. Μακαρίου.

Ο Σεβασμιώτατος στην εκδήλωση πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Εμπειρίες από την Ορθόδοξη ιεραποστολή στην Αφρική και τον οικουμενικό διάλογο στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών». Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων και αρκετοί ενδιαφερόμενοι.
Στην αρχή της εκδήλωσης, έψαλαν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα τα παιδιά του κέντρου προστασίας ανηλίκων «φάρος του κόσμου».
Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων