22/11/2020 22/11/2020 Τα συλλυπητήρια του για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, ο οποίος εκοιμήθη το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Μάικ Πομπέο μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Ηγήθηκε της Ορθοδόξου Εκκλησίας...
22 Νοεμβρίου, 2020 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2020 - 14:17

Πομπέο: “Εμπνευσμένη η ηγεσία του με πίστη, σοφία και αγάπη”

Διαδώστε:
Πομπέο: “Εμπνευσμένη η ηγεσία του με πίστη, σοφία και αγάπη”

Τα συλλυπητήρια του για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, ο οποίος εκοιμήθη το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020, εξέφρασε ο Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. Μάικ Πομπέο μέσω ανάρτησης του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Ηγήθηκε της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας για περισσότερο από μια δεκαετία και θα μείνει στην μνήμη για τη δυνατή και εμπνευσμένη ηγεσία του με πίστη, σοφία και αγάπη.”, αναφέρει το μήνυμα του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εξόδιος Ακολουθία του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου – η Ορθοδοξία αποχαιρετά μια φωτεινή μορφή γνήσιου χριστιανικού ήθους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων