28/09/2021 28/09/2021 Ειδικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εκκλησία για την περαιτέρω ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος έχει αναπτυχθεί όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο Covid-19. Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι χαμηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης καταγράφονται σε 11 Περιφερειακές Ενότητες. Πρόκειται για...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 9:52

Εμβολιασμοί: Ειδικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Εμβολιασμοί: Ειδικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εκκλησία

Ειδικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εκκλησία για την περαιτέρω ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος έχει αναπτυχθεί όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο Covid-19.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι χαμηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης καταγράφονται σε 11 Περιφερειακές Ενότητες. Πρόκειται για Αρκαδία, Ξάνθη, Πέλλα, Σέρρες, Ηλεία, Φωκίδα, Δράμα, Δυτική Αττική, Πιερία, Κιλκίς και Ευρυτανία. Πρόσθεσε ότι γίνονται στοχευμένες δράσεις σε αυτές τις περιοχές και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να αυξηθούν οι εμβολιασμοί.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Θεμιστοκλέους, προγραμματίζονται περαιτέρω δράσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, μεγάλους οργανισμούς, ενώ έχει αναπτυχθεί ειδικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων