27/12/2020 27/12/2020 Εμβολιάστηκε σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Την κα. Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν στο νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνη. Σε δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Η Ε.Ε....
27 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2020 - 14:22

Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εμβολιάστηκε σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Την κα. Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν στο νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνη.

Σε δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Η Ε.Ε. απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης. Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υλοποιήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας».

Στις 13.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο πρώτος εμβολιασμός, με την Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμό» να γίνεται ο πρώτος άνθρωπος στη χώρα μας που εμβολιάστηκε.
Αποτελεί μεγάλη τιμή η επιλογή μου να εμβολιαστώ πρώτη ως Ελληνίδα και γυναίκα, και πρώτη ως νοσηλεύτρια κατά της covid-19, δήλωσε στην ΕΡΤ η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Στο πρόσωπο μου τιμάται σήμερα όλος ο νοσηλευτικός κλάδος, αλλά και όλη η υγειονομική οικογένεια. Αποτελεί αυτή η τιμητική επιλογή μία αναγνώριση στο έργο και την προσφορά μας».

Ακολουθήσε μισή ώρα αργότερα ο Μιχάλης Γιοβανίδης, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων