12/09/2021 12/09/2021 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, που αφορούσε στην αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας για τους επόμενους μήνες και κατά πόσο αυτή θα επηρεάσει τα μέτρα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας θα εξακολουθήσουν να ισχύουν και ότι θα έχουμε...
12 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2021 - 19:30

Εμβόλιο: Δεν είναι στις προθέσεις επέκταση της υποχρεωτικότητας

Διαδώστε:
Εμβόλιο: Δεν είναι στις προθέσεις επέκταση της υποχρεωτικότητας

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, που αφορούσε στην αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας για τους επόμενους μήνες και κατά πόσο αυτή θα επηρεάσει τα μέτρα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας θα εξακολουθήσουν να ισχύουν και ότι θα έχουμε τις μάσκες μαζί μας για καιρό ακόμα.

Ανέφερε ότι θα επιμείνουν σε πολλά τεστ και για τη στρατηγική των εμβολιασμών είπε ότι, χωρίς να αποκλείει τίποτα, δεν είναι στις προθέσεις του η επέκταση της υποχρεωτικότητας. «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προθέσεις μου», ανέφερε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων