06/04/2020 06/04/2020 Αναμένεται από ώρα σε ώρα κοινή υπουργική απόφαση όπου θα επιτρέπεται η λειτουργία των εκκλησιών το Πάσχα αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Υπενθυμίζουμε, ότι η πρόταση της ΔΙΣ προέβλεπε λειτουργία των ναών κεκλεισμένων των θυρών και με την παρουσία των ελάχιστων αναγκαίων για την τέλεση των Ακολουθιών, αλλά και με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό κληρικών και...
06 Απριλίου, 2020 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 19:19

Εν αναμονή της ΚΥΑ για Θ. Λειτουργίες “κεκλεισμένων των θυρών” το Πάσχα

Διαδώστε:
Εν αναμονή της ΚΥΑ για Θ. Λειτουργίες “κεκλεισμένων των θυρών” το Πάσχα

Αναμένεται από ώρα σε ώρα κοινή υπουργική απόφαση όπου θα επιτρέπεται η λειτουργία των εκκλησιών το Πάσχα αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζουμε, ότι η πρόταση της ΔΙΣ προέβλεπε λειτουργία των ναών κεκλεισμένων των θυρών και με την παρουσία των ελάχιστων αναγκαίων για την τέλεση των Ακολουθιών, αλλά και με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό κληρικών και ψαλτών, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πολιτείας.

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση υπεγράφη από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως και αναμένεται να υπογραφεί και από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Φώτο: Χρήστος Μπόνης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων